Volvo Penta Industri

Volvo Penta har mere end 100 års industriel erfaring og er en del af Volvo-koncernen – førende i verden inden for dieselteknik, hvilket indebærer, at du drager nytte af hele koncernens erfaring med en stor motorpopulation og et bredt kundespektrum. Fæööes tekniske processer, system- og eftermarkedsprocesser samt infrastrukturer sikrer en effektiv drift.

Volvo Pentas komplette, globale eftermarkedstilbud hjælper dig og dine kunder til en øget produktivitet og maksimal værdi af investeringen.

Som autoriseret forhandler arbejder vi med en meget høj standard udrustede med de rette værktøjer, og vidareuddanner os kontinuerligt for at være opdaterede med de seneste tekniske løsningar. Alt for at sikre maksimal tilgængelighed.

Off-road

Off-road

Volvo Pentas industrimotorer er den perfekte kombination af fleksibilitet og styrke. Vi leverer løsninger, der er brændstofeffektive, har tilpasningsmuligheder, er skalerbare og pålidelige og som forbedrer resultatet for din virksomhed.

Flere oplysninger >
Strømproduktion

Strømproduktion

Volvo Pentas motorer til strømproduktion er konstrueret til den størst tænkelige belastning. Standby eller Prime Power – uanset hvor og hvornår, du har brug for den.

Flere oplysninger >